E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Çezma në Park

Në kuadër të rehabitimit dhe përmirësimit të kushteve dhe infrastrukturës në Parkun e Madh të Liqenit sëbashku me UKT u zëvendësua rrjeti i furnizimit me ujë të pijshëm dhe kohëzgjatjen e furnizimit. Gjithashtu falë punës së mjeshtrave tanë duarartë u mundësua instalimi i tre çezmave të reja, donacion nga firma ICDQ (Eurokey), për Parkun e Madh të Liqenit Tiranë. APR u kujdes që vendosja të ishte në zona kyçe e sa më pranë fluksit të frekuentuesve, por edhe aty ku dikur ka patur çezma. Ndërkohë vazhdon puna për jetëzimin e burimeve ekzistuese, momunente memoriale në Park.