Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Palestra e Hapur I

  PALESTRA E HAPUR I

  Këndi i Forcës I, një ambient sportiv dhe relaksues, i dedikuar kryesisht atyre që merren me sport dhe preferojnë natyrën për t’u stërvitur apo për të mbajtur trupin në formë. I shtrirë në një sipërfaqe prej 2609 m2, aty gjenden pesë module për ushtrimin e trupit. 

  Pas rikualifikimit në vitin 2023, u shtuan dhe stolat e tavolina prej druri, disa prej të cilave të dedikuara për lojën e shahut, e të tjera për domino.