Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Palestra e Hapur II

    PALESTRA E HAPUR II

    Sipërfaqja: 152 m2. Modulet e instaluara: 4 module stërvitore (fitness) për ambiente të jashtme dhe 2 paralele.