Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Shatërvani i Liqenit

    Me 26 Mars familjes së Parkut të Madh të Liqenit i shtohet një anëtar i ri – Shatërvani në Liqenin e Tiranës! Një paisje e avancuar teknologjike, notuese me komandim elektronik automatik, me ndriçim natën, sensor ere dhe programues. I pari Shatërvan lundrues (21 m lartësi) i këtij lloji në Shqipëri e Ballkan!

    12719135_547516555436542_8543378460995498068_o