E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Performanca e parë në bisedkën-teatër te Parku i Madh!

Performanca e parë në bisedkën-teatër te Parku i Madh!

Performanca e parë në bisedkën-teatër te Parku i Madh! Këngë e vjersha nga fëmijët e kopshtit për shokët dhe shoqet e tyre. Argëtimit pa limit nëpër lëndinat e gjelbëruara i janë shtuar tashmë edhe mini shfaqjet e përgatitura nga vetë ata me ndihmën e edukatoreve. Orët në park janë më të dashurat për vogëlushët!