E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Përfundimi i fushatës “Dhuro një pemë” – 1 MAJ 2024

Përfundimi i fushatës “Dhuro një pemë” – 1 MAJ 2024

Përfundojmë fushatën tonë ‘Dhuro një pemë’, 2023 – 2024! Mirënjohje për bujarinë dhe përpjekjen e jashtëzakonshme të donatorëve dhe punëtorëve tanë!
Kontributet janë një dëshmi e angazhimit tonë kolektiv për një planet më të gjelbër dhe më të shëndetshëm.
Faleminderit që jeni krijuesit e ndryshimeve që i duhen botës sonë.