E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Përmbyllëm me sukses kampin veror 2021!

Përmbyllëm me sukses kampin veror 2021!

Përmbyllëm me sukses kampin veror 2021 në Parkun e Madh të Liqenit! Çdo vit e më shumë miq të rinj, lojëra, njohuri, aktivitete dhe emocione. Do të na mungojnë të gjithëve këto ditë të mbushura me gaz e hare mes fëmijëve, të cilët u argëtuan kaq shumë në natyrën e bukur të parkut!