Peza N’Fest na mblodhi sot të gjithëve së bashku për të shijuar shumë aktivitete, ritme dhe ritme, këngë e valle të cilat vazhdojnë, për të kulmuar në një mbrëmje të zjarrtë me DJ dhe muzikë rock. Keni ende kohë të vini në Pezë, aty ku po feston e gjithë familja!