E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Pezë – Ndroq, një tjetër destinacion për mos t’u humbur!

Pezë – Ndroq, një tjetër destinacion për mos t’u humbur!

Si thoni për një tjetër destinacion interesant për ecje në natyrë këtë fundjavë? Këtë herë ju sugjerojmë shtegun Pezë – Ndroq, i cili përshkohet nga një bimësi e dendur e ullishta të lashta, që të drejtojnë në majë të kodrës, ku gjendet dhe kalaja e Ndroqit. Një shteg relativisht i lehtë dhe me një natyrë të mrekullueshme, të cilin mund ta eksploroni me familjen apo një grup miqsh. Për më shumë informacion mbi shtigjet dhe se si mund të mbërrini në destinacion shkarko app TIO:https://aprtirana.al/shkarko-aplikacionin-tio/