E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Pista e Biçikletave, një nga projektet më të rëndësishme të APR!

Pista e Biçikletave, një nga projektet më të rëndësishme të APR!

Pista e Biçikletave, një nga projektet më të rëndësishme të APR për rigjallërimin e Parkut të Madh të Liqenit! E shtrirë në zonat më pak të populluara të parkut dhe me një gjatësi prej 5.84 km, pista ia arriti të sjellë më shumë harmoni, por edhe siguri për qindra qytetarë që frekuentojnë çdo ditë parkun!