E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Prilli është muaji perfekt për gjelbërimin dhe mbjelljen e luleve!

Prilli është muaji perfekt për gjelbërimin dhe mbjelljen e luleve!

Magjia e natyrës vjen në park përmes freskisë, ngjyrave dhe aromave të luleve pranverore! Prilli është muaji perfekt për gjelbërimin dhe mbjelljen e luleve, ndaj dhe koleget e terrenit vijojnë çdo ditë punën për ripërtëritjen e bimësisë dekorative në çdo pëllëmbë të Parkut të Madh të Liqenit!