Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Projekt-Ide të Propozuara nga APR

  L01

  L02

  L03

  L04

  L05

  L06

  L07

  L08

  L09

  L10

  L13

  L14

  L15

  L16

  L17

  L18

  L20

   

  L21

  L27

  L28

  L29

  L30

  L31

  L32

  L39

  L41

  L42

  L46

  L47L49

  L50

  51