E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Projekti i Sheshit të ri rekreativ te Parku i Madh i Liqenit

Projekti i Sheshit të ri rekreativ te Parku i Madh i Liqenit

Nisëm piketimet topografike për Sheshin e ri Rekreativ (Shumë Lodra, Kënd Force, Basket, Stola, Kosha, Ndriçuesa, Çezëm, Parkime Biçikletash, Infrastrukturë Rekreative, Gjelbërim i ri, etj) në zonën jugore të Parkut të Madh! APR negocioi dhe prezantoi projektin e Atelierit tonë tek donatori TIKA (Fondacioni i Qeverisë Turke) ku morrëm miratimin dhe mbështetjen! Edhe 5500 m2 për fëmijët!