E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Pyetësori “Mendimi Juaj Vlen”

Pyetësori “Mendimi Juaj Vlen”

 

Kemi bërë shumë, por kemi ende shumë për të bërë! Mendimi juaj vlen dhe është i rëndësishëm për ne, si një guidë e asaj që duhet të përmirësojmë e të kemi prioritet.  Andaj hartuam pyetësorin që së bashku të ecim përpara më mirë. ✍️📑📊
Ndiqni linkun për të dhënë mendimet tuaja:https://www.surveylegend.com/s/1n2b