Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Raport Javor

  11-17 qershorraport javor 4-10 qershor28 maj-3 qershorIFOGRAFIKS 1213173564_258392387882805_37445037251196402_oIFOGRAFIKS 10IFOGRAFIKS 913086818_556846994503498_5191000604121910278_o

  12973548_230937840628260_1304364954445470163_o12991014_223581691363875_350647122229038285_n

  12888715_216294898759221_1100721625021205127_oINFOGRAFIKS 4

  Java 3Java 2

  Java 1