E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Rehabilitimi i rrethrrotullimit dhe segmentit rrugor tek Ekonomiku!

Rehabilitimi i rrethrrotullimit dhe segmentit rrugor tek Ekonomiku!

Ndrit hyrja në Tiranë nga Rruga Elbasanit. Rehabilituam rrethrrotullimin dhe segmentin rrugor tek Ekonomiku duke rilevuar, shtruar në tapet bari, mbjellë me juniperus dhe dekoruar me lule sezonale. Jemi kujdesur në çdo detaj për transformimin total të kësaj hapësire.