E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Rehabilitojmë hyrjet e Tiranës!

Rehabilitojmë hyrjet e Tiranës!

Rehabilitojmë hyrjet e Tiranës. Shumë shpejt rrethrrotullimi i Ekonomikut do të ketë një tjetër pamje, më të gjelbërt e më të kuruar. Nisëm punën me mbushjen me dhe, rivelimin dhe shtrimin e tapetit të barit !