E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Report TV – Shpirti i Krishtlindjeve te Liqeni – Fëmijët mbledhin fonde për fëmijët

Report TV – Shpirti i Krishtlindjeve te Liqeni – Fëmijët mbledhin fonde për fëmijët

Vigjilja e Krishtlindjeve bën bashkë të vegjël e të mëdhenj. Energjia pozitive që krijojnë këngët e Krishtlindjeve të kënduara nga fëmijët mbuluan sot parkun e Liqenit Artificial.

Erinda Fino, drejtore e planifikimit dhe zhvillimit strategjik, pranë agjencisë së rekreacionit, u shpreh se qëllimi i këtij aktiviteti, është krijimi i mundësive për argëtim, kryesisht të të vegjëlve.

Sigurisht që gëzimi i përcjellë dhe përgatitja për Krishtlindje të mbara, nuk mund të kalonte vetëm më këngë gëzimi.