Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Fusha Basket/Hokej

    Për rezervimin e fushës së basketbollit vizitoni faqen: http://sport.aprtirana.al/fusha-e-basketbollit