Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Rezervo Skenën e Amfiteatrit

   

   

   Personi i kontaktit*

   Numri i Telefonit*

   Email*

   Zhanri (Tematika)

   Data, ora e fillimit dhe kohëzgjatja

   Përshkrim i shkurtër i eventit

   *Kërkesa juaj do të ndiqet në vijmësi nga Drejtoria e Aktiviteteve Rekreative!