Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Rezervo një orë në Akademinë e Çiklizmit

  Akademia e Çiklizmit me fokus edukimin, përmirësimin e jetesës aktive dhe shtimin e terreneve sportive në Tiranë pret fëmijët nga mosha 9 – 12 vjeç për të ndjekur orën teorike dhe të zhvillojnë praktikën në pistën e çiklizmit, të udhëhequr nga stafi i trajnuar i APR.

  Rezervo orarën duke plotësuar formularin:

  *Mësimi zhvillohet në tre ditë të javës në orën 09:00 – 10:00.

  *Orët edukative në Akademinë e Çiklizmit mësojnë fëmijët mbi sinjalistikën rrugore dhe sjelljen në trafik. Akademia e Çiklizmit nuk merr përsipër mësimin e biçikletës tek fëmijët.

   Emri*

   Numri i Telefonit*

   Email*

   Zgjidh moshën:*

   Zgjidhni një nga ditët:*

   Teksti