E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

“Rikthe Tokën Tonë”!

“Rikthe Tokën Tonë”!

“Rikthe Tokën Tonë”! Një apel, një mesazh, një dëshirë, që miliona e miliona njerëz në mbarë botën përcjellin sot në Ditën e Tokës! 22 Prilli festohet çdo vit për të kujtuar secilin prej nesh se Toka dhe ekosistemet e saj na sigurojnë jetë dhe ushqim, ndaj është një përgjegjësi kolektive për të promovuar harmoninë me natyrën dhe Tokën, për të arritur një ekuilibër midis nevojave ekonomike, sociale dhe mjedisore të brezave të tanishëm dhe të ardhshëm të njerëzimit!