E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Rikthehet “Veterineri Këshillon” në Parkun Rinia!

Rikthehet “Veterineri Këshillon” në Parkun Rinia!

Pas shëtitjes dhe argëtimit të katërputroshëve tanë në këndin e tyre pranë Parkut Rinia, ndaluam të merrnim dhe këshillat e vlefshme nga veterineret profesioniste, që kishin ardhur enkas për ta!Ju që munguat këtë herë, mund të na bashkoheni të mërkurën e ardhshme!