E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

“Rizbulojmë Parkun” në kuadër të Javës Botërore të Parqeve!

“Rizbulojmë Parkun” në kuadër të Javës Botërore të Parqeve!

“Rizbulojmë Parkun” në kuadër të Javës Botërore të Parqeve! Ecje së bashku me nxënësit e Shkolla-“Mihal Grameno” në Parkun e Pallatit të Brigadave, një nga veprat më të bukura të arkitekturës landscape! Tema e këtij viti inkurajon njerëzit të mendojnë se çfarë kanë për të ofruar komunitetet e tyre lokale dhe çfarë domethënie kanë këto hapësira lokale për ta. Ky park t’i ofron të gjitha; shëtitje, gjelbërim dhe trashëgimi kulturore, mjedisore e monumentale!