E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

“Rizbulojmë Parkun”!

“Rizbulojmë Parkun”!

“Rizbulojmë Parkun” me nxënësit e Shkolla Private “Elite” Tirane! Një ditë ndryshe për ne dhe të rinjtë, teksa së bashku shëtisim në Parkun e Pallatit të Brigadave, një nga veprat më të bukura të arkitekturës landscape, për t’u njohur me historikun dhe arkitekturën e godinës, me peisazhet dhe veprat e artit që gjenden brenda tij!