Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Rreth Nesh

    Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit administron Sheshet & Parqet Rekreative, Veprën REJA, Parqet Memoriale, Zoo Park, Amfiteatrin, Parkun Olimpik, Bimësinë e Pyllit Orbital, Kurorën e Gjelbër, Pyjet & Kullotat, Aktivitetet në Natyrë në Bashkinë e Tiranës.