E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Së bashku, për Akademinë e Çiklizmit dhe pistën e sportit olimpik të çiklizmit BMX!

Së bashku, për Akademinë e Çiklizmit dhe pistën e sportit olimpik të çiklizmit BMX!

Takim i Presidentit të Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar me Përfaqësuesit e Federatës Botërore të Çiklizmit dhe me Drejtoreshen e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit të Bashkisë Tiranë, për ngritjen e Akademisë së Çiklizmit në hapësirat e liqenit artificial të Tiranës dhe për ngritjen e pistës së sportit olimpik të çiklizmit BMX, që pritet të realizohet shumë shpejt me ndihmën e Bashkisë së Tiranës dhe veçanërisht të Kryetarit të Bashkisë, zotit Erion Veliaj.