E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Së shpejti drejt përfundimit rikonstruksioni i Fushës së Futbollit!

Së shpejti drejt përfundimit rikonstruksioni i Fushës së Futbollit!

Drejt përfundimit rikonstruksioni total i Fushës së Futbollit në Parkun e Madh të Liqenit! Kolegët tanë sapo shtruan dhe tapetin e barit natyral në gjithë gjatësinë e fushës, duke i rikthyer asaj gjelbërimin dhe freskinë! Së shpejti do të jetë gati për ndeshjet e radhës!