E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Sezoni i ri i shtatorit nisi ndryshe në Amfiteatrin e Tiranës!

Sezoni i ri i shtatorit nisi ndryshe në Amfiteatrin e Tiranës!

Sezoni i ri i shtatorit nisi ndryshe në Amfiteatrin e Tiranës me “Broadway Night”!Një mbrëmje artistike me muzikë, teatër dhe kërcim, ku artistët profesionistë, si gjithnjë ditën të ndërthurnin bukur lojën e tyre muzikore për të realizuar show-n artistik, Musicel për të pranishmit! Mos i humbisni mbrëmjet argëtuese në Amfiteatër!