E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Shëngjergj – Vërri, një tjetër destinacion për mos t’u humbur!

Shëngjergj – Vërri, një tjetër destinacion për mos t’u humbur!

Hej miq, fundjava erdhi shpejt, keni menduar ku do e kaloni apo jo? Si thoni për një tjetër destinacion interesant, duke bërë ecje në natyrë? Këtë herë ne ju sugjerojmë shtegun Shëngjergj-Vërri, një fshat në afërsi të Tiranës dhe shumë lehtë i përshkrueshëm. Ju mund të vizitoni pika atraktive, ndër to dhe kalanë e Shëngjergjit. Në aventura të tilla ju duhen vetëm veshje të lehta sportive, pak ushqim dhe disa miq të mirë!