E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Shfrytëzojmë ditët e ngrohta të pranverës për të shtuar listën e shtigjeve!

Shfrytëzojmë ditët e ngrohta të pranverës për të shtuar listën e shtigjeve!

Shfrytëzojmë ditët e ngrohta të pranverës për të shtuar listën e shtigjeve të shënjestruara në aplikacionin Tirana Ime Outdoor. Këtë radhë ndoqëm shtegun drejt Shënkollit në Petrelë. Një aktivitet i një shkalle vështirësie të lehtë dhe ideal për të gjithë ata që dëshirojnë të nisin ecjet, duke shijuar harlisjen e natyrës nëpër rrethinat e Tiranës. Për më shumë info mbi shtigjet dhe si mund të mbërrini në destinacion shkarko app TIO: