E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Shndërrojmë djerrinat në hapësira të shfrytëzueshme për gjithë familjen!

Shndërrojmë djerrinat në hapësira të shfrytëzueshme për gjithë familjen!

#LuajTirana #LuajKudo #TiranaImeOutdoor #AprBashkiaTiranë Shndërrojmë djerrinat në hapësira të shfrytëzueshme për gjithë familjen! Si në dhjetra zona të tjera më parë, ashtu dhe në rrugën “Endri Keko”, 1170m2 sipërfaqe të zënë nga informalitete ua rikthyem banorëve, të sistemuar me lodra për fëmijë, rrugë me trotuar, parkim, gjelbërim, ndriçim dhe hapësirë argëtimi, duke plotësuar nevojat e të gjithë grupmoshave të komunitetit! Fëmijët meritojnë më të mirën!