E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

“Shpella e mirë” në Zall-Bastar është destinacioni magjik që sugjeron ekipi Tirana Ime Outdoor !

“Shpella e mirë” në Zall-Bastar është destinacioni magjik që sugjeron ekipi Tirana Ime Outdoor !

“Shpella e mirë” në Zall-Bastar, destinacioni magjik që sugjeron ekipi Tirana Ime Outdoor këtë të dielë për ju! Vetëm 12 km larg Tiranës, një aktivitet i një vështirësie mesatare, perfekt për tipat sportivë dhe ata që e duan ecjen në natyrë! Më shumë detaje rreth këtij shtegu, tashmë i gjeni në aplikacionin TIO: 👎https://aprtirana.al/shkarko-aplikacionin-tio/