E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Shqiptarja.com – 110 të rinj nga bota ndërtojnë parqe për fëmijët shqiptarë

Shqiptarja.com – 110 të rinj nga bota ndërtojnë parqe për fëmijët shqiptarë

Ata janë të rinj nga e gjithë bota, por që dëshira për të ndryshuar botën dhe për ta bërë atë më të mirë, nuk i ka bërë bashkë vetëm në shkollën ku studiojnë, por edhe në dëshirën për të bërë projekte shërbimi në komunitet.

Madje në vende ku kanë dëgjuar pak ose aspak. Këta janë 110 të rinjtë nga vende të ndryshme të botës që kanë mbërritur në Tiranë dhe kanë ndërtuar 2 miniparqe në njësinë administrative nr 3, pranë kopështit 20 si dhe kanë ndërtuar parkun pranë banesave sociale në Shkozë.

Gjithçka e kanë bërë vetë ku edhe kanë gjetur bashkëpunimin e Agjencisë së parqeve dhe rekreacionit. Grethe Andersen dhe Brett Landin, për mikrofonin e Report Tv shpjegojnë edhe arsyen se pse ndodhen në Shqipëri.