E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Shqiptarja.com – Veliaj: Nis pyllëzimi, Liqeni i Farkës parku i dytë më i madh në Tiranë

Shqiptarja.com – Veliaj: Nis pyllëzimi, Liqeni i Farkës parku i dytë më i madh në Tiranë

Bashkia e Tiranës ka nisur punën që të kthejë Liqenin e Farkës në parkun e dytë më të madh dhe të frekuentuar të kryeqytetit.

Krahas pedonales që do të rrethojë parkun, tashmë ka nisur aksioni për pyllëzimin e plotë të hapësirave rreth liqenit. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, theksoi se mbjellja e pemëve në këtë park do të rrisë, së pari cilësinë e ajrit, por edhe do t’i japë liqenit të Farkës një dimension të ri.

Artikulli i plotë në linkun: Shqiptarja.com