E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Shtegu i Gjelbër 2019 – Tiranë – Golem

Shtegu i Gjelbër 2019 – Tiranë – Golem

EDS Foundation me mbështetjen e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit organizoi garën “Shtegu i Gjelbër 2019” me nisje nga Sheshi “Skënderbej” dhe finish në Golem me një gjatësi të trajektores 65 km. Gara Mountain Bike ishte e tipit Individual CrossCountry Marathon.

Renditja e tre vdendeve të para: Besmir Banushi vendi i I

Daniel Gachnang vendi i II

Enris Reçi vendi i III

Një ditë ndryshe dedikuar sportit të çiklizmit e jetesës aktive në natyrë!