E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Shtojmë listën e shtigjeve në aplikacionin Tirana Ime Outdoor!

Shtojmë listën e shtigjeve në aplikacionin Tirana Ime Outdoor!

Shfrytëzojmë ditët me diell të pranverës për të shtuar listën e shtigjeve të shënjestruara në aplikacionin Tirana Ime Outdoor! Kësaj here ndoqëm shtegun drejt murit rrethues të qytetit Ilir të Persqopës dhe varrit monumental. Një aktivitet me një shkallë vështirësie të lehtë dhe ideal për të gjithë ata që dëshirojnë të fillojnë ecjet në natyrë, ndaj jua sugjerojmë! Për më shumë informacion mbi rrethinat, shtigjet dhe si mund të mbërrini në destinacion shkarkoni busullën tuaj virtuale, app TIO: https://aprtirana.al/shkarko-aplikacionin-tio/