Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram
  a

  Standard No Sidebar

  16 shtatori na gjen në Pezë!  Siç është kthyer traditë, kujtojmë në një ditë feste 81 vjetorin e Konferencës së Pezës. Nga mëngjesi deri në mesnatë, me program kulturor e sportiv që përfshin çdo grupmoshë.  Ju mirëpresim në Peza n’Fest 23! #ShifnaNPez

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Si kanë ndryshuar parqet e Tiranës vitet e fundit, gjelbërimi, mobilimi urban, transformimi i terreneve sportive, ndërtimi i mbi 85 këndeve të lojërave për fëmijë dhe misioni i APR në ndërlidhjen e qytetarëve me natyrën. Për të gjitha këto, ndiqni intervistën e Drejtores APR, Erinda Fino në "Ora e Tiranës"!