Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram
  a

  Standard No Sidebar

  https://youtube.com/shorts/jXkZI3AY3lA?feature=share "Show i robotëve" në Zoo Park Tirana, një hapësirë fantastike ku fëmijët mësojnë më shumë për insektet; për ndërtimin e trupit të tyre, funksionin e antenave, për “syrin spiun” dhe se si robotika ka imituar lëvizjen e insekteve

  https://top-channel.tv/2023/07/03/mire-se-erdhe-zoti-president-tirana-vishet-me-flamujt-e-shba-ve-per-viziten-e-clinton-neser-koncert-me-yjet-e-muzikes/ https://www.balkanweb.com/vizita-e-ish-presidentit-klinton-tirana-vishet-me-flamujt-e-shba-ve-neser-pritet-koncert-me-yjet-e-muzikes/ https://tvklan.al/vizita-e-ish-presidentit-klinton-tirana-vishet-me-flamujt-e-shba-neser-koncert-me-yjet-e-muzikes/  

  "Show i robotëve" në Zoo Park Tirana, një hapësirë fantastike ku fëmijët mësojnë më shumë për insektet; për ndërtimin e trupit të tyre, funksionin e antenave, për “syrin spiun” dhe se si robotika ka imituar lëvizjen e insekteve. Për një eksperiencë ndryshe, çdo të shtunë në 10:00 deri në 11:00, rezervoni orën tuaj në Zoo Park Tirana.