E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Sugjerimi për një fundjavë sportive!

Sugjerimi për një fundjavë sportive!

Dëshironi një tjetër fundjavë sportive dhe argëtuese? Tirana Ime Outdoor ju drejton drejt Ujëvarës së Kakunjës, e cila ndodhet sapo kalon fshatin Baldushk. Sot e shijojmë këtë bukuri të natyrës nëpërmjet “Rreze Dielli”, nesër vishni atletet, syzet, një kapelë dhe vizitojeni nga afër! Për fundjavat e ardhshme kemi të tjera shtigje për t’u sugjeruar, të cilat do të mund t’i gjeni fare lehtë duke shkarkuar aplikacionin TIO: 👎https://aprtirana.al/shkarko-aplikacionin-tio/