E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Suksese Eneida!

Suksese Eneida!

T’u sigurojmë studentëve hapësirat e duhura për zhvillimin e praktikave profesionale dhe krijimin e kontakteve të para me tregun e punës është jo vetëm detyrim, por dhe kënaqësi për ne! Dhe Eneida, studentja të cilën çdo ditë e më shumë filluam ta shihnim si një kolege tonën, tashmë që mbaroi internshipin pranë APR nuk harron të jetë mirënjohëse për sa mundëm t’i ofronim rreth zhvillimit praktik dhe profesional të eksperiencës së saj akademike! Suksese Eneida!