E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

Sweden Alumni Network Albania mbollën pemë manjola në Parkun e Madh të Liqenit

Sweden Alumni Network Albania mbollën pemë manjola në Parkun e Madh të Liqenit

Misioni i Sweden Alumni Network Albania është të sjellë shembuj të mirë dhe aktivitete të shëndetshme për shoqërinë! A mund të ketë shembull më të vlefshëm se të kujdesesh për natyrën, duke dhuruar pemë për parkun, qytetin, komunitetin ku ti bën pjesë? Këto ditë, anëtarët e bordit Sweden Alumni Network Albania mbollën 7 pemë manjola në Parkun e Madh të Liqenit, duke kontribuar në nismën tonë të madhe për gjelbërimin e qytetit “Dhuro pemë për Tiranën”. Faleminderit!