Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    #AmfiteatriiTiranës #APRTirana #BashkiaTiranë Tag

      Tirana destinacion edhe për artistët me famë botërore!   Shtatë çifte balerinësh nga Tokio, Amsterdami, Moska, Milano, performuan pjesë nga autorët më të mëdhenj të muzikës klasike botërore, por edhe asaj bashkëkohore si: “Pa De Deux” nga Liqeni i Mjelmave”, “Don Kishoti”, “Arrethyesi”, “Korsari”, “Bajadera”, “Zhizel”, etj., duke dhuruar spektakël magjik në skenën e Amfiteatrit të Tiranës. Eventi kërcimit i cili u organizua nga Agjencia e Parqeve dhe rekreacionit - Bashkia Tiranë në bashkëpunim me shoqatën “ZUMBA ART” arriti të sjellë për publikun e