E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

#APRTirana #BashkiaTiranë #LuajTirana #PlayTirana #ShesheRekreative#TiranaImeOutdoor Tag

44 kënde lojërash 🎈në 44 muaj punë.👷‍♂️ Inaguruam këndin e dytë më të madh për fëmijë në pjesën jugore të Parkut të Liqenit Artificial! Me një sipërfaqe prej 7000 m2 rikthyem një nga zonat më të degraduara të parkut në hapësirën më të madhe për lojën e fëmijëve. Faleminderit Tika për besimin dhe ndihmën e dhënë! Punë e bërë me dashuri!