Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    #BashkiaTiranë Tag

    Federata Shqiptare e Volejbollit në bashkëpunim me @kstirana.al dhe suport të @bashkiatirane sjellin për herë të parë në kryeqytet  kampionatin e volejbollit “Tirana Beach Volley, Open 2023”, një aktivitet që do zhvillohet në kuadër të “Tirana, Qyteti Europian i Sportit”. Projekti “Tirana Beach Volley, Open 2023”🌊🏐 do të mbahet në datat  🗓️ 25-26-27 Gusht dhe do të ofrojë spektakël volejbolli në rërë. Qëllimi i këtij eventi sportiv, që do të mbahet në Sheshin “Nënë Tereza”, është të promovojë sportin e volejbollit dhe të

    Panairi “Health, wellness and beauty Expo 2023” Vjen në Tiranë eventi më i madh për shëndetin në bashkëpunim me Shoqatën Brainstorm dhe Universitetin e Mjekësisë, ku do të marrin pjesë 50 kompani që ofrojnë shërbime në fushat farmaceutike, shërbim klinik dhe spitalor, dermokozmetikë, estetikë, dietologji, fitness e suplemente. Gjatë 2 diteve të panariti qytetarët do të kenë mundesinë të informohen mbi shëndetin, të realizojnë ekzaminime dhe konsulta falas, të marrin keshilla dhe konsulencë mbi rëndesinë e jetes së shëndetshme, aktivitetit fizik, mënyrës