Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    #covi-19 #alonetogether Tag

    I duam parqet, të pastër, të bukur, me njerëz! Sidomos në këtë të nxehtë përvëlues, të cilin mund ta shuajmë nën hijen e pemëve e në freskinë e barit gjelbërues. Por, kujdes! Covid mbetet ende një rrezik për të gjithë ne, ndaj zbatoni kudo rregullat e distancimit social! Ndiqni videon, që t'i kujtoni më mirë ato dhe mbajini parasysh në shëtitjet tuaja në parqe! https://youtu.be/kDwgcjzEFKI