Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    #fushasportivelaprake Tag

    Fusha e sportit në Laprakë është gati të presë fëmijët dhe të rinjtë për stërvitje! Fusha jofunksionale dhe e amortizuar e Laprakës, e cila ishte zgjedhur si vend ndërtimi për pallate, iu kthye banorëve të zonës, si një mjedis për stërvitjen e fëmijëve dhe kampionëve të ardhshëm të qytetit. Investim që do të ndikojë drejtpërdrejtë në shëndetin dhe mirërritjen e fëmijëve të Laprakës. Fusha e re është e pajisur me: ????Nyje sanitare ????????‍♂️Shërbime për trajnerët e lojtarët ????Depo materiale sportive ????Rrethim dhe sistemim ????Gjelbërim