Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    #media #lajme Tag

    Vijon puna intensive për dy sheshet më të reja rekreative pranë rrugës “Frosina Plaku” në kryeqytet! https://javanews.al/foto-se-shpejti-dy-sheshe-te-reja-rekreative-ne-tirane/?fbclid=IwAR1uoBLA4dWuJ14CM8q2b7e9b-_O7KlUTg-QIOYQ28YP4P5_gBdUT2OOoHs Hapësirat e reja rekreative do të plotësojnë nevojat e të gjithë grupmoshave të komunitetit në këto zona me module e lodra për fëmijë e hapësira çlodhëse për të rritur, si stola, hije e sheshe.

    https://gazetaora.com/2020/07/28/liqeni-i-tiranes-nje-dite-ne-park-nga-punetoret-e-qytetit-tek-mjediset-rekrative/ Në këto ditë të nxehta, ku shumë kush nga ne mund ta ketë të pa mundur të shkoj drejt bregdetit për të kaluar disa orë qetësie dhe relaksi, do t’ju sugjeroja të frekuentoni parkun e liqenit, si një zonë e cila është gjithnjë e gatshme të ofrojë vlera pozitive; oksigjen, gjelbërim dhe shumë paqe sociale!