Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    @Tirana Photo Festival Tag

    Tirana Photo Festival është festivali më i madh i fotofrafisë në Shqipëri. Me qëllim promovimin e vendit përmes fotografisë, motivimi i artistëve, si dhe edukimi i të rinjve me artin e bukur të fotografisë përmes workshopeve të ndryshme. Festivali zhvillohet në Tiranë, dhe përfshin ekspozitë fotografike me 100 fotot më të bukura, workshope, foto ture, kataloge dhe shume çmime për fituesit. Tema e Edicionit të 6 është Në Lëvizje. Festivali organizohet nga DMO Albania dhe financohet nga Bashkia Tiranë. Këtë vit