E-mail: [email protected]
Parqe të bukura, njerëz të lumtur!
Instagram: Aprtirana
Tirana Ime Outdoor: iOS / Android

Instagram

“Takimet Muzikore të Dy Botëve” u zhvendos këtë vit në Parkun Helen!

“Takimet Muzikore të Dy Botëve” u zhvendos këtë vit në Parkun Helen!

“Takimet Muzikore të Dy Botëve” u zhvendos këtë vit në Parkun Helen, në Ditën e Trashëgimisë Kulturore! Të apasionuarit pas muzikës klasike shijuan buzë liqenit të Farkës duete të performuar nga violinçelistët e mirënjohur Vangjel dhe Fernando Nina, ndërsa gjatë koncertit u lexuan e interpretuan nga aktorja Ema Andrea, edhe poezi nga Antologjia e Poezisë Bashkëkohore Greke!